Завантаження ...
banner
banner

Планом по затриманню грабіжників магазину "Златко" керував полковник з Чернігова

Діями ніжинських правоохоронців із затримання грабіжників ювелірного магазину "Златко" керував заступник начальника ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Ігор Грінцевич


магазин златко ніжин, нежин магазин златко, ограбления ювелирного магазина в нежине, нежин златко магазин

Діями ніжинських правоохоронців із затримання грабіжників ювелірного магазину "Златко" керував заступник начальника ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Ігор Грінцевич. Про це повідомляється на сайті УМВС у Чернігівській області

Також названо інші деталі зухвалого пограбування у центрі Ніжина.

За останніми даними сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, з ювелірного магазину  викрадено близько 4 кг виробів з жовтого металу. Двоє злочинців були у балаклавах та погрожували предметами схожими на пістолети. 
 
Зазначається, що на місце події негайно була направлена слідчо-оперативна група на чолі з начальником Ніжинського відділу поліції, був введений план "Спіраль". 
 
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій) - карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.
 
Поліція встановлює осіб, причетних до розбійного нападу. Триває досудове розслідування.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: