Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині визначили дату завершення опалювального сезону: подробиці

У Ніжині визначили дату завершення опалювального сезону: подробиці фото

У Ніжині визначили дату припинення опалювального сезону. Відповідне рішення ухвалили на черговому засіданні виконавчого комітету, — повідомляє Nizhyn Post.

З метою економії паливно-енергетичних ресурсів, беручи до уваги фактичний стан температури зовнішнього повітря в Ніжинській територіальній громаді та у зв’язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб, яка становить більш як +8 градусів, виконавчий комітет Ніжинської міської ради вирішив:

Товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі», товариству з обмеженою відповідальністю «КРАТО-НТ» відповідно до діючих норм та правил припинити з 29 березня 2024 року опалювальний сезон в Ніжинській міській територіальній громаді.

Опалення комунального некомерційного підприємства «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького», Комунального некомерційного підприємства "Ніжинський міський пологовий будинок" та Ніжинського дитячого будинку-інтернату продовжити за умови погіршення погодних умов по замовленню керівників закладів відповідно до діючих норм та правил з 29 березня 2024 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: