Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинській музичній школі відбулося відкриття студії звукозапису «Контента» (Фото)

У Ніжинській музичній школі відбулося відкриття студії звукозапису «Контента» (Фото) фото

ГО «Культурна платформа Закарпаття» та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у партнерстві з Ніжинським міським молодіжним центром та Ніжинською музичною школою запускають музичну студію «Контента» в Ніжині.

У програмі заходу було:

  • 12:00 — Офіційне відкриття
  • 13:00 — Тренінг-інструкція «Як працювати на студії» (закрита подія)
  • 15:00 — Подкаст із молоддю Ніжина
  • 17:00 — Музична майстерка | Саунддизайн

1 квітня відбулося офіційне відкриття, на яке завітало багато ніжинської молоді, представники мистецьких навчальних закладів та міської ради міста.


Фото: Ірина Разон та Яна Полупанова. Джерело: Ніжинська міська рада

«Така співпраця дуже важлива, адже вона дає поштовх для розвитку молоді. Я пам’ятаю своє дитинство і ми могли тільки мріяти про професійне обладнання для звукозапису. Сьогодні це робиться для наших дітей , вони – наше майбутнє. А культура – важлива складова нашої майбутньої перемоги. Неймовірна дяка і шана партнерам», – говорить секретар Ніжинської міської ради Юрій Хоменко.


Фото: Юрій Хоменко. Джерело: Ніжинська міська рада

Під час презентації проекту комунікаційна директорка об’єднання Яна Полупанова розповіла про його можливості та особливості.

«Ми реалізуємо проекти для підлітків та молоді 10-24 років у креативних індустріях: саунд-дизайн, акторська майстерність, музика. Ми допомагаємо зробити вхід в професію для молоді», — розповідає Яна Полупанова.


Фото: Яна Полупанова. Джерело: Ніжинська міська рада

«Контента» — це безоплатна мультифункціональна аудіовізуальна студія для розвитку молоді у сфері креативних індустрій. Це простір для молоді, який володіє безліччю функціональних можливостей  –  запис вокалу та інструментів; зведення власних музичних треків;  запис та знімання подкастів; запуск стрімів та прямих ефірів. Також, робота з ліцензійним програмним забезпеченням Ableton Live та Native Instruments.

У «Контенті» підлітки та молодь зможуть самовиражатися через музику, створювати свої проєкти. Заняття у студії допомагатимуть поліпшувати ментальне здоров’я молоді, підвищуватимуть рівень соціальної згуртованості, стануть місцем для психологічного розвантаження та реалізації творчих задумів.

«Контента» працюватиме за моделлю соціальної франшизи. «Культурна платформа Закарпаття» буде допомагати молодіжним центрам у встановленні та запуску студій, а також менторити та підтримувати їх подальшу діяльність.


Фото: Анжела Тимченко. Джерело: Ніжинська міська рада

Функціональні можливості студії:

  • запис вокалу та інструментів;
  • зведення власних музичних треків;
  • запис та знімання подкастів;
  • запуск стрімів та прямих ефірів.

Як повідомляв MYNIZHYN, творчий вечір у стінах будинку культури 23 березня організувала Молодіжна Рада Ніжина. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: