Завантаження ...
banner
banner

Мріяли про щасливе життя разом і про дітей – «Рибеняток»: спогади Яни Рибецької

Мріяли про щасливе життя разом і про дітей – «Рибеняток»: спогади Яни Рибецької фото

На випускному Максим запросив Яну на повільний танець. Опісля – душевна розмова, а наступного дня – перше побачення. Так розпочалась історія їхнього кохання.

Про це розповідає Меморіал героїв.

Максим оточував Яну турботою, робив сюрпризи, дарував квіти. Вона займалась бальними танцями, а він не пропустив жодного виступу.

«З появою Максима в моєму житті я зрозуміла, як це – бути насправді коханою людиною. Ці роки я згадую з теплом, усмішкою на обличчі... Серце тріпоче, бо це дійсно найкращі роки мого життя», – каже Яна Рибецька.

Деякий час вони мали стосунки на відстані, адже Максим приєднався до ЗСУ, а Яна поїхала до Австрії навчатися, а згодом почала там працювала вчителькою у школі. Та їхні зустрічі були такими душевними, що компенсували час розлуки.

«Зустрічалися ми у Львові, якщо не мали можливості поїхати до рідного Ніжина. Там ми пройшли багато вулиць, відвідали гарні заклади, навіть квитки до опери Максим купував сам, і кожен раз мені був сюрприз, що це буде. А ще ми любили разом співати. Впевнена, що його щирий спів чула лише я і мама», – пригадала Яна.

Максим був енергійний, харизматичний, артистичний. Веселив кохану, розповідаючи казки. Ці історії та його голос у її пам'яті назавжди… Вони мріяли про щасливе життя разом і про дітей – «Рибеняток». Та їхні мрії обірвала війна: Максим загинув 14 грудня 2023 року на Донеччині.

9 квітня воїну мало б виповнитися 25 років.

Як повідомляв MYNIZHYN, 19 грудня Ніжин попрощався із загиблим Воїном Максимом Рибецьким. У журбі та скорботі схилили голови жителі громади, проводжаючи в останню земну дорогу молодого Захисника. Найкращий син, вірний друг... Таким його назавжди запам'ятають рідні та близькі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: