Завантаження ...
banner
banner

Учениця Ніжинської гімназії №10 Анна Максименко перемогла у XVII Міжнародному конкурсі з українознавства

Учениця Ніжинської гімназії №10 Анна Максименко перемогла у XVII Міжнародному конкурсі з українознавства фото

Учениця 8 класу Ніжинської гімназії №10 Анна Максименко перемогла у XVII Міжнародному конкурсі з українознавства.

Про це на своїй сторінці Facebook повідомляє Управління освіти Ніжинської міської ради.

"Вітаємо з перемогою у XVII Міжнародному конкурсі з українознавства для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти Анну Максименко, ученицю 8 класу Ніжинської гімназії №10.

Члени журі Конкурсу відзначили високий рівень роботи Анни Максименко на тему "Оберіг українських жінок (дукач як історична та культурна цінність українців)", спрямованої на відстоювання національних і громадянських цінностей. Бажаємо Анні подальших успіхів у дослідженні актуальних тем з історії України, збереженні та утвердженні національної ідентичності українців.

Щиро дякуємо науковому керівнику Жанні Кресан, учителю історії гімназії №10, за активну громадянську позицію й підтримку в обдарованих учнів творчої іскри і бажання працювати на благо України. Разом до Перемоги!", — йдеться у повідомленні.

Фото: Управління освіти Ніжинської міської ради

Як повідомляв MYNIZHYN, Марія Шевченко, учениця 9-В класу Ніжинської гімназії № 3 здобула перемогу на четвертому (підсумковому) етапі ХХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості в номінації «Історія України і державотворення» за дослідницьку роботу «Життя як спалах блискавки: штрихи до портрету славетного ніжинця Станіслава Прощенка».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: