Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині учасникам АТО/ООС виділили кошти на реабілітацію

У Ніжині учасникам АТО/ООС виділили кошти на реабілітацію фото

Про надання одноразової матеріальної допомоги на реабілітацію учасникам АТО/ООС мова йшла сьогодні, 11 квітня на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Повідомляє MYNIZHYN.com

Ще 8 чоловік отримає грошову допомогу. Члени виконавчого комітету розглянули та погодили рішення про надання одноразової матеріальної допомоги на реабілітацію учасникам АТО/ООС. З міського бюджету на це буде виділено 80 000 грн, з урахуванням того, що кожен з восьми перелічених учасників  АТО/ООС отримають по 10 000,00 грн.

«Фінансовому управлінню Ніжинської міської ради (Людмила Писаренко) перерахувати управлінню соціального захисту населення кошти у сумі 800000, 00 грн» - йдеться у рішенні.

Управлінню соціального захисту населення Ніжинської міської ради (Оксана Смага) виплатити у визначених цим рішенням розмірах одноразову матеріальну допомогу одержувачам.

Читайте також: У Ніжині відбулась сесія міської ради: про що говорили

Більше рішень виконавчого комітету Ніжинської міської ради можна переглянути за посиланням

Загалом сьогодні, 11 квітня, на засіданні виконавчого комітету було розглянуто та прийнято ряд інших рішень.

На фото: засідання виконавчого комітету НМР. Фото Ніжинрада

Мова йшла про видалення зелених насаджень на території Ніжинської ТГ; про фінансування матеріально-технічних засобів для потреб військових формувань; про фінансування додаткового обладнання для забезпечення належного функціонування укриттів фонду захисних споруд цивільного захисту Ніжинської міської територіальної громади.

Також ухвалили рішення про відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян, автомобільним транспортом загального користування в місті Ніжині за березень 2024 року.

Раніше  MYNIZHYN повідомляв: Ніжин попрощався з Ігорем Пишнограєвим

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: