Завантаження ...
banner
banner

Поліцейські Чернігівщини вилучили з незаконного обігу майже 1500 літрів

Поліцейські Чернігівщини вилучили з незаконного обігу майже 1500 літрів  фото

Співробітники Чернігівського райуправління поліції викрили чернігівця, який перевозив ємності зі спиртом, а також коробки з алкоголем без марок акцизного збору.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

Поліцейські виявили в салоні транспортного засобу близько 200 ємностей об’ємом по 5 л кожна, 400 пляшок об’ємом 0,5 л з рідиною схожою на спирт, а також 30 картонних коробок в кожній з яких знаходився пакет ємністю 10 л з алкоголем невідомого походження. Автівку і вантаж вилучено, речовини направлено на проведення експертних досліджень.

За цим фактом слідчий Чернігівського райуправління поліції розслідує кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Такі дії караються штрафом від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Як повідомляв MYNIZHYN, наші журналісти дізнавалися: яка кількість випадків незаконного продажу алкоголю була зафіксована у Ніжині за 2023 рік, які були зафіксовані по Ніжину основні порушення: продаж фальсифікованого алкоголю, продаж алкоголю без ліцензії та розлив алкоголю без відповідного дозволу за 2023 рік, яка була накладена сума штрафу за дані порушення протягом 2023 року?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: