Завантаження ...
banner
banner

Всесвітній день здоров'я: у Ніжині відбувся спортивний квест

Всесвітній день здоров'я: у Ніжині відбувся спортивний квест фото

12 квітня в спортивній залі Ніжинського державного університету відбувся фізкультурно-оздоровчий захід — "спортивний квест", присвячений Всесвітньому дню здоров'я, організований та проведений в тісній співпраці фахівцями Ніжинського міського центру "Спорт для всіх" та вчителями фізичного виховання Ніжинського міського ліцею (Володимир Боровик, Олександр Руденко, Сергій Кришко), — повідомляє МЦ "Спорт для всіх".

У спортивному квесті взяли участь п'ять збірних команд учнів Ніжинського міського ліцею. Команди мали змогу випробувати свої сили, виконуючі різноманітні вправи, конкурси, інтелектуальні завдання, пов'язані з категорією здоров'я, а також продемонструвати командний танець-руханку.

У підсумку перше місце посіла команда учениць лінгвістичного класу Ніжинського міського ліцею "Вовчиці".

Міський центр фізичного здоров'я "Спорт для всіх" нагородив призерів та переможців грамотами та кубком. Дякуємо ЗСУ за можливість займатися спортом та проводити спортивні змагання!

Як повідомляв MYNIZHYN, у Ніжині відбувся футбольний турнір пам’яті Максима Рибецького. Турнір відбувся 9 квітня, у день народження Максима. Максим – вихованець Ніжинської ДЮСФШ. Він дуже любив футбол. Зі слів тренерів, стадіон став його другою домівкою, а гра в футбол – не просто хобі, вона його загартувала. Його воля, справедливість, лідерські якості – це, в тому числі, заслуга й спорту.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: