Завантаження ...
banner
banner

Носівка прощається із загиблою під час ракетного обстрілу у Чернігові Аліною Миколаєць

Носівка прощається із загиблою під час ракетного обстрілу у Чернігові Аліною Миколаєць фото

Із загиблою під час ракетного обстрілу у Чернігові Аліною Миколаєць попрощаються у Носівці сьогодні, 19 квітня.

 У Носівці 19 квітня - День жалоби

По це повідомляє Пресслужба Носівської міської ради

З метою вшанування пам'яті нашої землячки – лейтенанта  поліції Аліни В’ячеславівни МИКОЛАЄЦЬ,  інспектора  відділу реагування патрульної поліції Чернігівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, яка 17 квітня    внаслідок ракетного обстрілу   Чернігова отримала осколкове поранення та померла в реанімації  лікарні, день її поховання, 19 квітня, на території Носівської міської територіальної громади оголошується Днем жалоби.

На знак скорботи за загиблою буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах установ, підприємств і організацій незалежно від форми власності, а також введені обмеження проведення розважально-концертних заходів на території громади, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Аліна працювала інспектором відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління, лейтенант поліції, служила з червня 2023 року.
17 квітня під час ракетного обстрілу дівчина загинула від уламку, який влучив у голову.

Як повідомляв MYNIZHYN, у середу, 17 квітня, росіяни завдали трьох ракетних ударів майже по центру Чернігова. Є загиблі цивільні та багато поранених

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: