Ремонтують, фарбують та прикрашають: про що звітували комунальники Ніжина за минулий тиждень

Ніжинські комунальники роблять чималий шмат роботи задля того, аби місто мало доглянутий вигляд та його вулицями було приємно прогулятися увечері. Їх робота зазвичай залишається непомітною. Що зробили комунальники в Ніжині за останній тиждень — читайте у матеріалі.

Ніжинські комунальники роблять чималий шмат роботи задля того, аби місто мало доглянутий вигляд та його вулицями було приємно прогулятися увечері. Їх робота зазвичай залишається непомітною. Що зробили комунальники в Ніжині за останній тиждень — читайте у матеріалі.

 23 квітня

Працівники дільниці благоустрою КП «СЄЗ» спільно з комунальними службами міста видалили аварійне фруктове дерево на вулиці Синяківська, 49, яке розчахнулось навпіл, створюючи потенційну небезпеку для перехожих.

Також ліквідували аналогічну проблему на вулиці Березанська, 8-А, де також було виявлено аварійне дерево, яке могло стати причиною неприємностей для мешканців цього району.

Робота КП «СЄЗ» не обмежується лише благоустроєм зелених насаджень — вирішували проблему з дахом будинку №116, корпус 4, на вулиці Об’їжджа. Після проведених заходів мешканці останніх поверхів 3-го та 4-го під’їздів можуть бути спокійні: дощі більше не будуть вносити дискомфорт у їхнє повсякденне життя.

[GALLERY-379]

24 квітня

У перервах між рясними дощами працівники дільниці утримання парків та скверів КП "ВУКГ" пофарбували та відремонтували лавочки у сквері "Героїв Чорнобиля".

[GALLERY-380]

26 квітня

Аби місцеві клумби були яскравими й квітучими навесні та влітку — квітникарі КП "ВУКГ" з дня у день працюють над ними як справжні господині.

Коло їхніх робіт дуже широке: саджають нові квіти, поливають, обрізають, вносять добрива та просаповують бур'яни, щоб забезпечити здоровий ріст і красу рослин.

Також, здійснюють комплексний догляд за клумбами у різних мікрорайонах міста.

[GALLERY-381]

Працівники дільниці благоустрою КП «СЄЗ» приділили особливу увагу догляду за плодовими деревами, які прикрашають наші вулиці. Сухі гілки та пні були видалені, а сухі дерева прибрані під корінь.

Найактивніші роботи проводилися за такими адресами:

  • вулиця Покровська, 4;
  • вулиця Об’їжджа, 116 корпус 3 та корпус 4;
  • вулиця Шевченка, 92-А та 92-Б.

[GALLERY-382]

27 квітня

У електриків КП "ВУКГ" був насичений робочий тиждень. Проведено монтування ліній вуличного освітлення за адресами:

  • вул. Котляревського;
  • пр. Новий;
  • Авіації (частина);
  • Овдіївська 198, 198 А, 198 Б, 198 В;
  • с. Кунашівка вул. Матросова;
  • пров. Кільцевий;
  • вул. Курилівська.

[GALLERY-383]

Також, паралельно проводится ремонт ліхтарів вуличного освітлення згідно заяв мешканців та усунення пошкоджень при поточному обслуговуванні.

Будівельна бригада КП «СЄЗ» взялася за створення та встановлення нових пісочниць на дитячому майданчику ОСББ «Ніжинець».

Все почалося з першої яскравої та практичної пісочниці… І як тільки вона з'явилася, замовлення від інших мешканців почали надходити миттєво. Перша, друга, третя...

Чергова пісочниця зайняла своє місце на дитячому майданчику, що розташований біля будинку №128 на вулиці Шевченка. Тепер наші діти залюбки гратимуться в чистому піску, будуючи в ньому неймовірні замки та фантастичні споруди. Також будівельники не лише встановили пісочниці, але й наладнали навколо майданчика маленький парканчик.

[GALLERY-384]

29 квітня

Комунальні працівники вносять частинку своєї праці для підтримки цього гармонійного стану: прибирали вулиці від сміття.

[GALLERY-385]

1 травня

Цього дня працівники КП "ВУКГ" зосередили увагу на догляді за громадськими місцями. Фахівці фарбували лавки по вулиці Гоголя та біля пам'ятного знаку Героям Небесної Сотні "Герої не вмирають". Крім того, активно готується висадка квітів: йде очищаення вазонів від старого ґрунту та приготування їх до вертикального озеленення.

[GALLERY-386]

Група будівельників КП «СЄЗ» відремонтувала у Графському парку пірс закоханих. У ньому у двох місцях обвалилося бетонне перекриття, погрожуючи відвідувачам потрапити в халепу. Справа зроблена, і тепер молодятам можна сміливо чіпляти на пірсі замок вірності.

[GALLERY-388]

Як часто ви звертаєте увагу на роботу комунальників? Чи задоволені ви тим, як працюють комунальні установи міста? Діліться з нами під постом у Facebook

Як повідомляв MYNIZHYN, у камені віковічності та містичності криються історії минулого, які віддзеркалюють душу міста. Кожен пам'ятник у Ніжині – це не лише мармурова фігура, але й жива свідомість минулих епох, що сплітається з сучасністю. Наші журналісти вирішили дізнатися скільки пам’ятників у нашому місті та історію їх створення. Давайте подорожувати часом та проникати у таємничість цих століть через об'єктив.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: