Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський робінгуд Владислав Попович: у школах міста продають амфетамін

Лідер "ніжинських робінгудів" та командир роти батальйону ОУН Владислав Попович на своїй сторінці у Facebook повідомив про факти продажу в школах Ніжина наркотичної речовини амфетаміну.

Лідер "ніжинських робінгудів" та командир роти батальйону ОУН Владислав Попович на своїй сторінці у Facebook повідомив про факти продажу в школах Ніжина наркотичної речовини амфетаміну.

"Ніжин рятуйте своїх дітей! Стало відомо факти продажу в школах Ніжина найстрашнішої наркотичної речовини ,,Амфетамін''. Одна доза дитині робить її наркозалежною, вживання півроку = інвалідом!!! Діти 8го класу вживають! Придбавши в стінах рідної школи! Це жах! Батьки! Говоріть з дітьми! Поясніть небезпеку! Діти наше майбутнє! Захистимо їх - захистимо Україну", - написав Владислав Попович

Амфетамін - це найсильніший стимулятор ЦНС. За фармакологічними властивостями амфетамін є аналогом таких гормонів, як адреналін і норадреналін. Характер дії збудливий. Його ефект, переважним чином, полягає в збільшенні активності і бадьорості, зниженні розумової стомлюваності, відмінному емоційному настрої, а також, в підвищенні здатності концентрації уваги, зниженні апетиту і зниження потреби у відпочинку. 

Велика доза амфетаміну може викликати судомні напади, не типові руху або психічно неврівноважений стан. Після закінчення дії амфетаміну за цими реакціями поведінки, практично завжди слід сильна депресія і перевтома, що суто індивідуально для кожного. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: