Завантаження ...
banner
banner

Бабуся благає добрих людей допомогти врятувати її онуку

Власенко Карінці 22 грудня виповниться лише півроку. Менше місяця тому їй поставили страшний діагноз – менінгококова інфекція генералізована форма. Цей страшний діагноз шокував рідних, адже вона ще така маленька

Власенко Карінці 22 грудня виповниться лише півроку. Менше місяця тому їй поставили страшний діагноз – менінгококова інфекція генералізована форма. Цей страшний діагноз шокував рідних, адже вона ще така маленька, тільки почала відповідати усмішкою на усмішку, тільки почала потроху розуміти і пізнавати світ. Ця маленька крихітка, перша і єдина онучка у бабусі, яка є радістю для батьків, народилася абсолютно здоровою. Та за півроку життя її вразила така страшна хвороба. Діагноз лікарів прозвучав як вирок.

На даний час дівчинка знаходиться в Чернігівському інфекційному відділенні і потребує лікування. Без підтримки добрих людей Карінці не впоратися з хворобою. Мама змушена постійно перебувати поряд з донькою, а заробітків тата вистачає лише на харчування, бабуся працює бібліотекарем Малокошелівської сільської бібліотеки на 0,5 ставки. Рідні у розпачі, але є шанс на одужання, і тому вони просять усіх небайдужих про допомогу маленькій зірочці, яка щойно почала своє життя.
 
Бабуся благає про допомогу: Третяк Наталія Михайлівна. Рахунок Приватбанку 6762468315332951
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: