Завантаження ...
banner

Загинув Воїн з Чернігівщини — Олександр Трипядько

Загинув Воїн з Чернігівщини — Олександр Трипядько фото

11 травня під час несення служби перестало битися серце Воїна Олександр Трипядько.

Про це повідомляє Козелецька селищна рада.

Народився Олександ Миколайович 25 лютого 1981 року в сел.Козелець. Навчався у Козелецька ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3. Закінчивши школу, вступив до Козелецького технікуму ветеринарної медицини.

Після закінчення технікуму працював електромонтером у Козелецькому районі електричних мереж ПАТ «Чернігівобленерго». Потім на різних роботах у Києві.

З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну добровольцем пішов до Козелецького РТЦК та СП. З 19 березня 2022 року обороняв м.Чернігів, українсько-білоруський кордон, проходив військову службу у м.Слов’янськ у складі Східного ОТО Національної гвардії України. Під час участі в бойових діях у Чернігові отримав складне поранення, проходив лікування у закладах охорони здоров’я у Чернігові та Києві та після чергового операційного втручання стан здоров’я захисника раптово погіршився. Серце воїна перестало битися 11 травня 2024 року.

У Олександра залишився син, дружина, батьки та сестра.


Фото: Олександр Трипядько. Джерело: Козелецька селищна рада

Вічна пам'ять та слава Герою!

Як повідомляв MYNIZHYN, Менська громада знову має сумну звістку про загибель Воїна, мешканця Мени, Захисника України, рядового Андрія Крохи.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: