Завантаження ...
banner

"Мені до...": ніжинка Ірина Гатун прокоментувала скандальні ситуації

"Мені до...": ніжинка Ірина Гатун прокоментувала скандальні ситуації  фото

Ніжинка Ірина Гатун прокоментувала своє життя після декількох хвиль хейту за "Квартальні" номери, — пише Час Чернігівський.

Жінка зауважила: їй було важко все це пережити. Настільки, що вона досі не хоче цю тему коментувати, повідомила вона журналістці «Радіо Люкс». 

Також вона заявила, що як і раніше  працює з проєктами студії «95 квартал». Свій коментар вона адресувала своїм хейтерам.

«…У Кварталі все працює, але я не хочу про це говорити. Адекватні люди знають, розуміють, що це було зроблено не для того, щоб це створити… Ті, кому цього не пояснити, не поясниш. Для мене це неприємний момент у житті. Я особисто нікого не хотіла образити. У Кварталі я далі працюю, як би ви цього не хотіли, і в театрі я працюю. Поміняємо тему скандалу, тому що я далі не хочу про це говорити», — заявила Гатун.

Про те, що вона потрапила до списку «Миротворця» Ірина знає. 

«Мені це… (акторка посміхається в камеру, натякаючи на певний рух пальцями)… Не можна ж такі слова казати на камеру!», — сказала жінка на прохання прокоментувати цю ситуацію.

З приводу того, як до цієї історії поставилися батьки — Ірина говорить: «Все нормально». 

На запитання про особисте життя — 36-річна акторка віджартовується: вся в роботі, тому з особистим поки ніяк. Каже, "12 років активної карʼєри пролетіли непомітно". 


Фото: Ірина Гатун під час інтерв'ю. Джерело: Скриншот з відео

«Я знайшла свою роботу, я йду по життю, я нічого не втратила», — знизала плечима Гатун.

Як повідомляв MYNIZHYN, українська актриса та гумористка Ірина Гатун з'явилася в базі волонтерського сайту "Миротворець".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: