Завантаження ...
banner

Полуничний сезон у розпалі: на одній з ферм Чернігівщини ягоди дозріли раніше, ніж очікували

Полуничний сезон у розпалі: на одній з ферм Чернігівщини ягоди дозріли раніше, ніж очікували фото

На Козелеччині ферма «Копиця сіна» запрошує гостей на смачне й оригінальне дозвілля. Її співвласниця Марія Копиця розповіла, що чекатиме на туристів цьогоріч, — пише ЧеLine.

«Це чайні церемонії, два пункти харчування, альтанки, мангали, можливість покупатися в озері поруч, можливість замовити аніматорів, банкети, дні народження. Організацію всіх цих заходів можемо взяти на себе. Також окремо буде фастфуд-зона, де ми зможемо швидко обслужити велику кількість людей, наприклад екскурсантів, які приїжджають. Ми налаштовані на роботу і йдемо в ногу з часом», – у коментарі для ЧеLine зазначила Марія Копиця.


Фото: Марія Копиця з урожаєм полуниці. Джерело: «Копиця сіна»

Цьогорічний сезон на фермі вже стартував 13 квітня. Тож люди мають змогу приїхати та чудово провести час на природі, посмажити м’ясо на мангалі або замовити банкети.


Фото: Полуничка. Джерело: «Копиця сіна»

І нарешті настав полуничний сезон.


Фото: Урожай полуниці з ферми. Джерело: «Копиця сіна»

«Полуниця раніше дозріла. Із цієї суботи вже починаємо самозбір, коли люди можуть приїхати і власноруч назбирати собі полуниць. І цього тижня в мене вже заплановані доставки ягід. Щоправда, ягодам треба трішки соку набратися. Думаю, що цієї середи буде перша вибірка», — розповіла Марія Копиця.

Та водночас зізнається, що весняні заморозки додали неабияких клопотів.

«Укривали, закривали,  тобто були «танці з бубнами». Зробили все, що змогли», — сказала Марія Копиця.

На щастя, врожай врятований і екоферма «Копиця сіна» запрошує усіх на полуничний сезон.

Авторка: Ірина Осташко

Фото – «Копиця сіна»

Як повідомляв MYNIZHYN, як зросли ціни на продукти в провідних супермаркетах Ніжина (Велмарт, АТБ, Фора та Сільпо) та чи зросли вони взагалі — перевіряли наші журналісти.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: