Завантаження ...
banner
banner

Студенти та викладачі НДУ провели благодійний літературний вечір

2 грудня студенти та викладачі факультету іноземних мов Ніжинського державного університету у читальному залі Гоголівського корпусу влаштували благодійну літературну імпрезу «Подаруй світло» для підтримки у тривалому лікуванні студентки Ярину Петренко


Організатори та учасники благодійного літературного вечора 

2 грудня студенти та викладачі факультету іноземних мов Ніжинського державного університету у читальному залі Гоголівського корпусу влаштували благодійну літературну імпрезу «Подаруй світло» для підтримки у тривалому лікуванні  студентки Ярину Петренко.  Про це повідомляється на сайті університету.

Ведучі вечора, студенти-першокурсники Вікторія Шкурат та Володимир Петреченко, гостинно запрошували на сцену авторів-виконавців поезії, студентів нашого факультету, Вікторію Хоминську, Анастасію Шекеру та Валерію Лагутіну, які сповідали про кохання, дружбу, віру в добро і людей. Емоційно звучали пісні, які майстерно виконали Катерина Кутня та Тетяна Богомаз.
 
Відкриттям вечора для багатьох студентів та викладачів стала творчість поетеси Ірини Васильківської (Тимченко Т.М.), яка запропонувала присутнім замислитися над плинністю часу, щирістю почуттів, теплом і мудрістю матері, красотами і долею України. «Бо сенс життя, як звучало зі сцени - в добрі та у любові. В любові до людей і до життя».
 
Приємно відзначити, що небайдужих людей, які долучилися до заходу виявилося багато. Підтримали ініціативу студентської ради факультету іноземних мов викладачі всіх кафедр факультету, працівники університетської бібліотеки (директор Морозов О.С.), голова профспілкового комітету викладачів та співробітників Лєйберов О.О., соціально-гуманітарний відділ, студенти інших факультетів.
 
«Світ має стати добріше. І саме такі зустрічі допоможуть нам розуміти один одного краще» – сказала керівник проекту С.В. Благініна, доцент кафедри німецької мови.







Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: