Завантаження ...
banner
banner

Представлено нового голову Ніжинської районної державної адміністрації

14 грудня відбулось офіційне представлення активу Ніжинського району голови районної державної адміністрації Вячеслава Івашина. Представив новопризначеного очільника району голова ОДА Валерій Куліч



14 грудня відбулось офіційне представлення активу Ніжинського району голови районної державної адміністрації Вячеслава Івашина. Представив новопризначеного очільника району голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч. Про це повідомляється на сайті Ніжинської РДА

У церемонії представлення також взяли участь народний депутат України Олександр Кодола, голова районної ради Олег Бузун, голова Ніжинської міської ради Анатолій Лінник, керівники підприємств, установ, організацій району, селищний, сільські голови, депутати районної ради та громадський актив.

Валерій Куліч зачитав розпорядження Президента України Петра Порошенка від 10 грудня 2015 року №791, яким Вячеслава Івашина призначено головою райдержадміністрації.
 
Голова ОДА окреслив основні завдання, які постають перед районною владою. Це, перш за все, виконання завдань, поставлених главою держави та урядом. А саме: робота по добровільному об’єднанню громад та децентралізації влади, реалізація адміністративно-територіальної реформи в регіоні, підвищення соціальних стандартів для населення, забезпечення стабільної ситуації на території району, його економічний розвиток. Крім того, Валерій Петрович побажав новому очільникові району успіхів у роботі.
 
- Головна цінність нашої держави – люди. Ми несемо відповідальність за країну, тому кожен на своєму рівні, маємо працювати на благо громади. Сподіваюся, що злагодженість у роботі органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування забезпечать сталий розвиток району, - зауважив Олександр Кодола, вітаючи Вячеслава Анатолійовича з призначенням.
 
Від імені органів місцевого самоврядування та активу району новопризначеного голову райдержадміністрації привітав голова районної ради Олег Бузун. Від громадськості міста Вячеслава Анатолійовича вітав голова Ніжинської міської ради Анатолій Лінник.
 
Вячеслав Анатолійович в свою чергу подякував за довіру, висловив сподівання на тісну співпрацю влади та всього активу міста і району заради економічного зростання і благополуччя громадян.
 
- Основне моє гасло: «Влада для людей». Зобов’язуюсь працювати для людей, на людей та на благо України, - підсумував свій виступ Вячеслав Івашин.

Івашин Вячеслав Анатолійович







Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: