Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці серед переможців обласного конкурсу "Благодійник року"

Оновлено.
Минулої п'ятниці, 11 грудня, у галаганівській залі Чернігівського обласного художнього музею проходила урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу «Благодійник року» імені меценатів Тарновських.



Минулої п'ятниці, 11 грудня, у галаганівській залі Чернігівського обласного художнього музею проходила урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу «Благодійник року» імені меценатів Тарновських. Про це повідомляє прес-служба Чернігівської ОДА.
 
Дипломантів конкурсу привітав та вручив нагороди перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич. Він високо оцінив діяльність усіх без винятку благодійників.
 
- Не такий важливий розмір допомоги, яку Ви надаєте, - можливості у кожного різні. Набагато вагомішими є ваша підтримка, надія та відчуття потрібності, що ви з душею несете людям. Щиро вам дякую за це, - зазначив у своєму вітальному слові Леонід Сахневич.
 
Заступник голови обласної ради Валентин Мельничук також подякував доброчинцям за їх діяльність та висловив найкращі побажання на їх адресу.
 
Цього року вручено 65 відзнак у семи номінаціях. І хоча нагороди одержали далеко не всі, хто ділом, добрим словом чи коштами підтримує нужденних, цей проект - визнання суттєвого внеску доброчинців у захист, збереження і розвиток нашої держави.
 
Конкурс проводився увосьме. І вже не перший рік найчисленнішою стала номінація «Благодійник року — кращий волонтер». А це означає, що не вичерпується на Чернігівщині криниця доброти, співчуття, патріотизму.
 
Особливо відрадним є і той факт, що збільшується число нагороджених у номінації «Благодійник року — початківець». Тобто все більше людей долучаються до добродійної діяльності, ширшає коло тих, хто за покликом серця безкорисливо допомагає людям. І це ще одне підтвердження того, що у древньому Сіверському краї живуть сильні люди, які єднаються у горі та радості, а в лиху годину підставляють один одному дружнє плече.

Ніжинських благодійників було відзначено у наступних номінаціях:
Благодійник року — регіональна бізнес-структура: ТОВ «Пассервіс» співзасновник Шалай Олександр Віталійович.
Благодійник року — неприбуткова організація: Ніжинське громадське формування з охорони громадського порядку і кордону «Мобільна самооборона», керівник — Пахілько Андрій Васильович Ніжинська міськрайонна благодійна організація «Благодійний фонд «Ніжен».
Благодійник року — благодійник-початківець: Ніжинська дитяча хореографічна школа, директор — Тимошенко Галина Львівна, Примушко Наталія Миколаївна, директор ДНЗ № 13 «Берізка» м. Ніжина.
Благодійник року — представник малого бізнесу: Гунько Вікторія Василівна, приватний підприємець Дрозд Надія Петрівна, приватний підприємець Артеменко Лариса Миколаївна.
Благодійник року — приватна особа: Соловей Наталія Михайлівна, Гришкевич Олександр Григорович, Мамедов Володимир Хейбарович, Кавунник Олена Анатоліївна, доцент кафедри музичної педагогіки і хореографії факультету культури і мистецтв Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя.
Благодійник року — кращий волонтер: Козієнко Сергій Олександрович, Стратілат Тамара Михайлівна, голова Ліги «Ділова жінка» голова комітету по захисту учасників АТО та їх сімей, Отець Сергій (в миру Сергій Іванович Чечин) протоієрей, настоятель Кафедрального Собору Всіх Святих. 

Фото Валерія Кичка
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: