ДТП у Ніжині на чотири займання: як минули вихідні на Ніжинщині

На Ніжинщині протягом вихідних (1-2 червня) сталося чотири займання: горіла господарча будівля, господарча споруда, житловий будинок та неексплуатуєма будівля, а також ДТП за участі велосипедиста.

На Ніжинщині протягом вихідних (1-2 червня) сталося чотири займання: горіла господарча будівля, господарча споруда, житловий будинок та неексплуатуєма будівля, а також ДТП за участі велосипедиста.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

1 червня у Ніжині о 15:58 водій автомобіля «Опель Астра», рухаючись головною дорогою, здійснив зіткнення з велосипедистом, який раптово виїхав з другорядної дороги, не надавши переваги в русі автомобілю. Унаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження.

Цього ж дня трапилося три пожежі, зокрема:

  • у селі Селище Ніжинського району (Мринська ТГ) по вул. Миру, 22 о 12:57 сталася пожежа господарчої будівлі (6x8 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття на всій площі. Причина встановлюється;
  • у селі Кинашівка Ніжинського району (Борзнянська ТГ) по вул. Кочубея, 82А о 19:40 сталася пожежа господарчої споруди (2,5x4 м, стіни дерев`яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено перекриття та покрівлю на всій площі. Причина — порушення правил монтажу димаря;
  • у селищі Лосинівка Ніжинського району (Лосинівська ТГ) по вул. Садовій, 17 о 21:32 сталася пожежа житлового будинку (8x10 м, стіни дерев`яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено майно, пошкоджено внутрішнє облицювання стін на площі 25 кв. м та підлогу на площі 5 кв. м. Причина — необережне поводження з вогнем.

2 червня у селі Григорівка Ніжинського району (Бахмацький ТГ) по вул. Шевченка о 02:56 сталася пожежа неексплуатуємої будівлі (3х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю на площі 18 кв.м, пошкоджено покрівлю на площі 6 кв. м. Причина пожежі встановлюється.

Як повідомляв MYNIZHYN, на Чернігівщині, станом на 24 травня, з початку року рятувальниками було ліквідовано 434 пожежі в природних екологічних системах на загальній площі близько 390 гектарів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: