Завантаження ...
banner
banner

Ніжинець Володимир Іллюшко став викладачем року

4 грудня у приміщенні Ніжинського професійного аграрного ліцею відбувся останній етап Обласного конкурсу "Викладач року-2014" з професійної підготовки слюсарів з ремонту автомобілів, слюсарів з ремонту с/г машин...

4 грудня у приміщенні Ніжинського професійного аграрного ліцею відбувся останній етап Обласного конкурсу "Викладач року-2014" з професійної підготовки слюсарів з ремонту автомобілів, слюсарів з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва. Учасники пройшли цілий ряд теоретичних та практичних випробувань, в тому числі провели відкритий урок у незнайомій аудиторії.

Третє місце за результатами конкурсу зайняв викладач Сосницького професійного аграрного ліцею Довженко Юрій Сергійович, друге – викладач Прилуцького професійного ліцею Заболотний Сергій Миколайович, а переможцем став ніжинець – викладач Ніжинського професійного аграрного ліцею Іллюшко Володимир Миколайович. Переможці отримали грамоти та цінні подарунки. 
 
Привітали учасників конкурсу короткою концертною програмою методист НМУ ПТО в Чернігівській області Яцун Майя Павлівна та керівник гуртка естрадного співу НПАЛ Іванько Віктор Вадимович.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: