Завантаження ...
banner

Водій загинув на місці: на Чернігівщині автівка злетіла в кювет

Водій загинув на місці: на Чернігівщині автівка злетіла в кювет фото

Поліцейські Чернігівщини встановлюють обставини ДТП, внаслідок якої загинув 79-річний водій автомобіля, а двоє його пасажирів отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

7 червня до Чернігівського райуправління поліції надійшло повідомлення, що на автошляху між селами Гарбузин та Єрків в Козелецькій громаді сталася дорожньо-транспортна пригода. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції та слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля марки «Volkswagen Touareg» не впорався з керуванням, внаслідок чого машина злетіла з дороги та потрапила у кювет. Водій від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці, а двоє його пасажирів (40-річний та 71-річний син з батьком), отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні.


Фото: З місця ДТП. Джерело: Національна поліція

За цим фактом поліція розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Як повідомляв MYNIZHYN, 5 червня, орієнтовно о 16-й годині на автодорозі Н-27 між селами Брусилів і Киселівка Чернігівського району сталася ДТП

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: