Завантаження ...
banner

У Ніжині водій збив насмерть собаку, а інший намагався врятувати — подробиці

У Ніжині водій збив насмерть собаку, а інший намагався врятувати — подробиці фото

Попри всі негаразди та випробування, які принесла нам повномасштабна війна, деякі люди залишаються справжніми Людьми... Не очерствіли душею, не втратили чуйність.

8 червня зранку мешканці однієї з багатоповерхівок по вул. Станіслава Прощенка у Ніжині зафіксували болісну подію: під колеса автомобіля потрапила собака та, на превеликий жаль, одразу загинула.

Про це на своїй сторінці Facebook пише Nizhyn Post.

"Це сталося миттєво. Машина, яка збила тварину, навіть не призупинилася, а от водій іншої автівки проявив людяність: зупинився, відніс собаку на "зелену зону" і ще кілька хвилин перебував біля неї — напевно, сподівався, що тваринка вижила. Потім ще кілька разів обертався, сподіваючись на диво. На жаль, не сталося... Здавалося б, той водій і не здійснив якогось подвига, але вчинив гідно — не проїхав повз збитої тварини. Цей вчинок відзначили і мешканці багатоповерхівки, які стали випадковими свідками прикрого випадку.


Фото: Небайдужий водій. Джерело: Nizhyn Post

Шановний чоловіче, знайте: Ви — Людина! Хай Вас Бог береже!", — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв MYNIZHYN, 4 червня жителька Прилуцької громади звернулася по допомогу до рятувальників для порятунку свійської тварини. Її корова, повернувшись із пасовиська, впала в глибоку яму на власному повір’ї. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: