Завантаження ...
banner
banner

Євгенія Каламбет представила Ніжин на регіональному етапі конкурсу «Кращий Студент України 2015»

11 грудня в Чернігівському обласному філармонічному центрі фестивалів та концертних програм відбувся регіональний етап конкурсу «Кращий Студент України 2015».


Євгенія Каламбет

11 грудня в Чернігівському обласному філармонічному центрі фестивалів та концертних програм відбувся регіональний етап конкурсу «Кращий Студент України 2015». За звання «Кращий студент України 2015» (комплексна характеристика) змагались чотири прекрасні представниці вузів Чернігівської області: Марія Гаврик (ЧНТУ), Наталія Кисіль (ЧНПУ ім. Шевченка), Вікторія Багмет (ІІЕтП ім. О.М. Лазоревського (ЧНПУ ім. Шевченка), Євгенія Каламбет (НДУ ім. М.Гоголя).

Усі учасниці порадували глядачів оригінальними презентаціями, в яких розповідали про своє студентське життя, неймовірними талантами, а саме піснями й танцями, соціальними проектами та запалювали зал командами підтримки.
Захід проходив за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради, управління культури Чернігівської міської ради.
 
Цього року на конкурсі Ніжинщину представляла студента 2 курсу фізико-математичного факультету НДУ ім.М.Гоголя Євгенія Каламбет. Минулого року Женя вперше побувала на конкурсі, але в якості команди підтримки для тогорічної учасниці. Саме в цей день Євгенія загорілася бажанням спробувати свої сили наступного року – так і сталося. Зібравишись духом, дівчина, без якої не обходиться жодне масове дійство в університеті, подала заявку на участь. І от вона 11 грудня вже стоїть на чернігівській сцені. Євгенія щоденно готувалася до цієї важливої події в її житті. Тож у день конкурсу глядачі змогли переглянути цікаве відео про те, якою є студентка ніжинського вузу, а також насолодилися чуттєвим ліричним танцем у виконанні Євгенії та її партнерів – Романа Шаблія та Олександра Мухінського. Оскільки кращий студент – це і соціально відповідальний студент, то Женя ще готувала соціальний проект під назвою «Мапа», основною ідеєю якого є відтворення історико-культурних подій на фасадах будинків.
 
Аби підтримати учасницю ніжинські студенти малювали плакати, щиро й гучно аплодували та скандували ім’я Євгенії, а один із її друзів Тимофій Зезюлькін виконав реп-композицію зі словами: 

18 років... Дорослою вже стала,
Ніколи на проблеми життєві не зважала,
Звати Женя, звичайна ніжинська студентка,
На звання кращого студента претендентка.
Гарна, як квітка, розуму, хоч відбавляй,
Енергія життя в ній б'ється, як море, через край!
Очі кольору неба, хоче від долі овацій,
І граціозно виконувати свої прекрасні танці..

"Бачу ціль - не бачу перешкод" - її девіз,
Тільки рішучі дії і завжди мінімум сліз!
Староста групи, замісник голови студради,
Найкращий студент України
- і це правда!

Розмальовує цей світ в усі кольори веселки,
Ловить цікаві ідеї, як пельмені на виделку,
Трудолюбна бджілка, працює дні і ночі,
Коли в задоволення і коли не хоче,
Бо відповідальна за всіх, хто є у групі,
Іноді так складно зібрати всіх до купи.
Але Женя - це борець, навіть проти власної волі,
Вона народжена, щоб перемогти долю!
 
Однак усього цього, на жаль, не вистачило Євгенії для перемоги. Кращим студентом України – 2015 було обрану Вікторію Багмет, яка достойно йшла до перемоги. 
 
Але це саме той випадок, коли головне не перемога, а участь. Адже отримані позитивні емоції та досвід є досить важливими для студентки другого курсу. Тож бажаємо Євгенії подальших успіхів та щоденних ідей та реалізації своїх можливостей – ще безліч конкурсів попереду і, звичайно, безліч чудових перемог!
 
Хоча  і з пустими руками додому ніжинці не повернулись і цього року. У номінації «Кращий студент – медійник» переміг Михайло Ломоносов, студент 5 курсу історико-юридичного факультету НДУ ім.М.Гоголя, з чим його і вітаємо. Це вже не перша перемога Михайла в такому конкурсі, бо минулого року з Чернігова він повернувся «Кращим студентом-аналітиком».
 
Крім того були оголошені й переможці у таких номінаціях: «Кращий студент – громадський діяч» - Людмила Матвієнко (ЧНПУ ім.Т.ГШевченка), «Кращий студент – науковець» - Анастасія Іванова (ЧНТУ), «Кращий студент – спортсмен» - Дмитро Березан (ЧНПУ ім.Т.ГШевченка), «Кращий студент – програміст» - Молочко Олександр (Чернігів), «Кращий студент – аналітик» - Куслій Ірина (ЧНТУ).
 
На завершення хочеться сказати: підтримуйте своїх близьких, адже іноді звичайне добре слова чи рука допомоги стають поштовхом до великих звершень. 
 

















Вікторія Охріменко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: