Завантаження ...
banner

«Україно, вперед»: на Чернігівщині погасили нову марку, створену з нагоди "Євро-2024"

«Україно, вперед»: на Чернігівщині погасили нову марку, створену з нагоди "Євро-2024" фото

13 червня на стадіоні «Юність» у Чернігові погасили марку «Україно, вперед!». ЇЇ випустила «Укрпошта» на підтримку національної збірної з футболу, яка 17 червня зіграє свій перший матч у Німеччині в фінальному турнірі Євро-2024.

Про це повідомляє «Суспільне Чернігів».

Поштова марка «Україна, вперед!» має круглу перфорацію, яка містить зображення футбольного м’яча з логотипом Української асоціації футболу.


Фото: Момент погашення нової поштової марки у Чернігові на стадіоні «Юність». Джерело: Суспільне Чернігів

«Тираж марки 560 тисяч примірників, аркуш містить 8 марок. До марки також випустили конверт першого дня, тиражем 30 тисяч, та картки. Ціна маркованого аркуша – 120 гривень. Сьогодні цю продукцію випуску «Україна вперед» можна буде придбати у всіх відділеннях Укрпошти, філателістичних крамницях, а також в онлайн-магазині «Укрпошти» вже з 13 червня», — розповів директор з розвитку мережі «Укрпошти» Чернігівського регіону Андрій Тосенко.


Фото: Директор з розвитку мережі "Укрпошти" Чернігівського регіону Андрій Тосенко. Джерело: Суспільне Чернігів

Ескіз марки, карток та конверта першого дня створив український художник Антон Хрупін, який є автором ще одного воєнного випуску «Вільні. Незламні. Непереможні».

На захід запросили юних футболістів, які в подарунок для себе зробили штамп на конверті.


Фото: Юні футболісти на заході. Джерело: Суспільне Чернігів

Як повідомляв MYNIZHYN, "Міста Героїв. Чернігівщина" — блок марок із такою назвою погасили 3 квітня у центрі Чернігова біля стендів із фотографіями загиблих воїнів. Ці марки присвячені містам Чернігів, Ніжин, Семенівка та селу Ягідне

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: