Завантаження ...
banner

Естонія передала Чернігівщині 16 службових авто

Естонія передала Чернігівщині 16 службових авто фото

Поліція Чернігівщини отримала від правоохоронців Естонської Республіки 16 службових автомобілів.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

У церемонії передачі автомобілів взяли участь спеціальний представник Міністерства внутрішніх справ Естонії в Україні Тармо Кохв, представники Департаменту поліції і прикордонної охорони Естонської Республіки, начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Іван Іщенко.

Керівник поліції Чернігівщини висловив вдячність естонським колегам за їхню підтримку та допомогу. Він підкреслив, що надання поліцейським області службового автотранспорту – це приклад реагування на одну з найгостріших проблем. Автопарк поліції Чернігівщини дуже постраждав від ворожих обстрілів. І нині ризик не зменшується, бо поліцейські щодня виїжджають на документування наслідків російських обстрілів у прикордонні райони, евакуюють родини з дітьми та людей літнього віку з небезпечних територій, розміновують місцевість тощо.

– Така значна допомога суттєво підвищить нашу мобільність та оперативність реагування на заяви та повідомлення громадян, — зазначив Іван Іщенко.

Спеціальний представник МВС Естонії в Україні Тармо Кохв підкреслив, що підтримка України на шляху до перемоги над агресором – не лише офіційна позиція його держави, а й внутрішнє переконання кожного естонського поліцейського.

Одночасно із сертифікатом про передачу 16 автомобілів поліції Чернігівської області Тармо Кохв вручив українським колегам спільне фото естонських правоохоронців, які самостійно у вільний від роботи час доставили ці автомобілі на кордон з Польщею.

– Вони це робили власним коштом і у вільний час. На звороті знімка – підписи всіх учасників цієї об’ємної операції. Це яскравий символ того, що мої співвітчизники прагнуть допомагати своїм українським колегам і робитимуть це, скільки буде потрібно, – наголосив Тармо Кохв.

Як повідомляв MYNIZHYN, 16 чернвя до поліції надійшло повідомлення, що в одному з сіл Борзнянської громади чоловік вбив власну дружину.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: