Завантаження ...
banner

Пішла купатися: на Чернігівщині виявили тіло потопельниці

Пішла купатися: на Чернігівщині виявили тіло потопельниці фото

19 червня на Чернігівщині, у Сосниці Корюківського району, потонула жінка. Тіло виявили місцеві жителі в річці Убідь.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на речницю ГУ ДСНС у Чернігівській області Катерину Яриловець. З її слів, потонула жителька Сосниці.

"19 червня о 10:10 в річці Убідь в межах Сосниці місцеві жителі виявили та підняли на поверхню тіло жінки 1975 року народження. Обставини та причина смерті встановлюється правоохоронними органами".

Як повідомив Суспільному співробітник пресслужби ГУНП в Чернігівській області Сергій Гузь, жінка потонула під час купання.

"До поліції надійшло повідомлення, що під час купання в річці Убідь утопилася жителька Сосниці. Тіло направили для проведення розтину та з'ясування обставин смерті. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України", — сказав Сергій Гузь.

Загалом від початку 2024 року на Чернігівщині потонули 23 людини, з них — одна дитина. За аналогічний період минулого року потонули 17 людей, сказала Катерина Яриловець.

Фото: ілсютративне

Як повідомялв MYNIZHYN, 26 травня, на Чернігівщині, біля села Вознесенське (Киселівська ТГ) Чернігівського району з Десни фахівці обласної водолазно-рятувальної служби підняли на поверхню з води тіло місцевого мешканця. Ним виявився 19-річний хлопець.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: