Завантаження ...
banner

На Ніжинщині затримали наркоторговця: чоловік збував психотропні речовини

На Ніжинщині затримали наркоторговця: чоловік збував психотропні речовини фото

Поліцейські Ніжинщини встановили, що 31-річний місцевий мешканець періодично збуває охочим землякам психотропні речовини власного виготовлення. Чоловіка затримали під час особистої зустрічі з клієнтом.

Про це повідомляє Поліція Ніжинського району.

Слідчі та оперативники відділення поліції з Борзни спільно з ніжинськими колегами довели, що 31-річний мешканець Борзни, вже маючи проблеми із законом за незаконні операції з наркотиками, продовжив свою кримінальну діяльність.

Поліцейські задокументували черговий факт збуту фігурантом дози білого порошку, зовні схожого на особливо небезпечну психотропну речовину «амфетамін». Продаж відбувся методом «з рук в руки», під час особистої зустрічі зловмисника з клієнтом.

Після цього поліцейські за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД затримали наркоторгівця.

Правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем мешкання зловмисника. В ході слідчої дії було виявлено та вилучено низку речових доказів, у тому числі готову до збуту порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін.


Фото: Речові докази. Джерело: Національна поліція

Все вилучене направлено на проведення експертних досліджень.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури повідомив затриманому про підозру у вчиненні незаконного виготовлення та повторного збуту психотропної речовини (ч. 1, ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України). Зловмиснику загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв MYNIZHYN, 16 чернвя до поліції надійшло повідомлення, що в одному з сіл Борзнянської громади чоловік вбив власну дружину.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: