Завантаження ...
banner
banner

Не вірте сліпо знижкам! Перевіряйте!

Народна новина.
Сам працюю з рекламою, знаю що все треба перевіряти, але ж так хочеться вірити, що про тебе теж хтось думає, хтось економить твої гроші... А дзузьки!!!

Аптеки Ніжина, Нежин новости, нежин аптеки
Ліки та чеки з вказаною вартістю


Сам працюю з рекламою, знаю що  все треба перевіряти, але ж так хочеться вірити, що  про тебе теж хтось думає, хтось економить твої гроші... А дзузьки!!! 

Вчора вкотре в цьому переконався. Зазвичай користувався послугами аптек по дорозі на роботу, зокрема "Аптека нашого міста", "Двухсота", "Будьте зорові"... Аж  якось колега по роботі каже - а ви завітайте до "Аптеки+", що на Молодіжній в девятиповерхівці - там щопятниці та щосереди - знижки 20%. За нинішньої ситуації знижка 20% - це досить суттєво. Тож я завітав - дійсно. Приємно, що аптекарі думають про нас, простих людей. І так вже кілька разів я ходив саме до  цієї аптеки, почав друзів, знайомих агітувати. А ж поки випадково не зясував, що  велика знижка - це лиш наслідок ще більшої націнки.

Вчора, 15 грудня, я придбав однакові пігулки "Печаївьські" та "Біле вугілля" в аптеці "Бажаємо здоровя" - і сплатив за них - 37,25грн. А потім згадав, що сьогодні середа - і в "Аптеці+" знижки 20%. Я пожалкував, що не пішов одразу туди, але мені майнула думка порівняти ціни. Тож я придбав ті самі ліки в "Аптеці+" за (УВАГА!)  - 40,28 грн. Тож в інший день я мав би сплатити за них - 48,10грн!!!

На моє запитання  - чи діє знижка, аптекарка відповіла, що це вже з 20% знижкою. Я мовчки заплатив гроші і вийшов. Стан був пригнічений. Я вкотре розчарувався в людях. Хоча вони ж нічого ніби не порушували, все згідно закону. Просто зіграли на прагненні людини зекономити, а зиск отримали ще більший ніж у сусідніх аптеках. Картаю себе, що вкотре переконався - безкоштовний сир тільки в мишоловці! Довіряйте, але перевіряйте!

Володимир Хоминець

Якщо ви хочете висвітлити якусь проблему у місті, поділитися інформацією, поскаржитися - надсилайте ваші матеріали через сервіс "Народна новина"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: