Завантаження ...
banner

Ніжинець застряг на 30-метровій висоті під час відключення світла

Ніжинець застряг на 30-метровій висоті під час відключення світла  фото

Житель Ніжина Євген Ткаченко, котрий зараз працює і проживає у Києві, нещодавно «завис» просто неба на одній зі столичних каруселей під час відключення світла.

Про це він написав на своїй сторінці в Інстаграм, де бідкався про те, що в черговий раз вимкнули світло і тепер хто зна скільки прийдеться отак «повисіти» у повітрі.


Фото: Зі сторінки Євгена Ткаченка


Фото: Зі сторінки Євгена Ткаченка

Про деталі цієї події журналісти MYNIZHYN поцікавились у Євгена.

Він розповів, що того дня йшли з колегою Росаною додому після роботи в Національному інституті раку, були трохи втомлені і вирішити прокататися на колесі огляду у Голосієвському парку.

 «Приїхав в Київ на роботу і вирішив в кінці робочого дня зі знайомою змінити тип діяльності пройтися в парку, подихати чистим повітрям і думав пʼять хвилин і  піду далі, але застряг десь годин на три», — розповідає Євген.

Також хлопець говорить, що тепер Росана приємно згадує цю подію, а тоді майже істерика була, бо вона боїться висоти.

— Скільки вам годин прийшлося чекати, аби вас спустили на землю, скільки ще народу з вами «зависло»?

— Я знав, що дівчина боїться, казав що все добре, люди вже нас рятують, а сам , включивши легку музику на телефоні, спостерігав за поліцейськими, які стояли внизу... Росана почала набирати різні номери ДТЕК, якійсь служби, але вони всі заспокоювали без конкретики.

Я сам теж намагався вирішити проблему (викликав поліцію, потім приїхала ДСНС), а висота каруселі близько 30 метрів. 

Почув крик дитини, але вони були внизу і самі вибрались, а ми на самій висоті. Від вітру кабінка хиталась, слава Богу не було повітряної тривоги. Чесно кажучи не розміщував би цей пост, якби не розуміння того, що на моєму місті можуть бути діти чи люди, які бояться висоти, адже там немає ні захисних огороджень біля місць, ні пасків безпеки...

Уявіть собі, якби дитина застрягла на висоті чи дівчина а там  не пасків безпеки, нічого, ти дивишся вниз і все…тому я писав адміністрації парку на пошту, щоб встановили захисну огорожу біля сидінь і зробили паски безпеки, поки тиша у відповідь.

— Хто все ж таки допоміг чи так і висіли в повітрі чекаючи подачі  світла?

— Ми сиділи там на висоті більше двох годин. Приїхали ДСНСники, але не зразу змогли дістатися до парку саме до цього атракціону. Там їм заважали проїхати якісь ліхтарі на дорозі в самому парку, вони їх начеб то знімали. Врешті приїхали і вже підняли драбину до нас і тут ввімкнули світло!

— А як і чим ви та інші люди себе заспокоювали чи розважали у такій неординарній ситуації, що допомагає, поділись лайфхаками.

— Та ви знаєте, досить було дискомфортно, бо дме вітер, кабінка хитається… Та щоб дівчина не боялася відволікав розмовами, говорив, що все буде добре, що ми на зв’язку із різними службами, як і ось- ось приїдуть  і все буде добре.

Раніше MYNIZHYN писав, як чернігівські медики екстреної допомоги повернули до життя 44-річного чоловіка, у котрого раптово зупинилося дихання та понад пів години було відсутнє серцебиття.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: