Завантаження ...
banner

42-річний чоловік здійснив замах на вбивство: кривднику обрали запобіжний захід

42-річний чоловік здійснив замах на вбивство: кривднику обрали запобіжний захід фото

42-річний чоловік перебуваючи у гостях, у стані алкогольного сп’яніння, почав конфліктувати з одним із знайомих. У результаті він намагався убити кривдника.

Про це повідомляє Ніжинська окружна прокуратура.

За процесуального керівництва Ніжинської окружної прокуратури до суду спрямовано обвинувальний акт відносно мешканця Ніжинського району за закінчений замах на життя свого знайомого ( ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України).

Слідством встановлено, що у березні 2024 року 42-річний чоловік, перебуваючи у гостях, у стані алкогольного сп’яніння, почав конфліктувати з одним із знайомих. З мотивів помсти за образливі слова, зловмисник взяв гладкоствольну рушницю та бажаючи настання смерті свого «кривдника», який вже намагався покинути територію домоволодіння, здійснив два постріли в його бік, однак на щастя не зміг поцілити в нього, тим самим не довів злочинний умисел до кінця, з причин, що не залежали від його волі.

Чоловіку обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснювалось СВ ВП №3 Ніжинського РУП ГУНП в Чернігівській області. Санкція ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомляв MYNIZHYN, у Прилуках на Чернігівщині четверо безробітних мешканців приховано «врізались» у промисловий нафтопровід поруч із місцем видобутку корисних копалин. У таким спосіб, протягом двох місяців встигли викачати сировини на 2,5 мільйони гривень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: