У Ніжині викрито злочинну групу, яка нелегально проводила азартні ігри — подробиці

За даними слідства, 38-річний ніжинець із трьома спільника організував у приміщенні колишнього кафе у Ніжині проведення азартних карткових ігор.

За даними слідства, 38-річний ніжинець із трьома спільника організував у приміщенні колишнього кафе у Ніжині проведення азартних карткових ігор.

Про це повідомляє Чернігівська обласна прокуратура.

Підозрювані обладнали заклад всім необхідним для гри в «Покер» зі ставками на грошові кошти, а також найняли офіціантів, круп’є, прибиральників для забезпечення його діяльності та обслуговування клієнтів. Ігри проводилися на системній основі, щонайменше два рази на тиждень (залежно від наявності гравців). Організатор виконував функції адміністратора грального закладу та разом зі спільниками запрошував відвідувачів до участі в азартній грі, контролював процес проведення ігор, обмінював грошові кошти на фішки, вів облік програшів, виграшів гравців та загальних витрат.

У ході гри від кожної роздачі карт з учасників відраховували комісію у розмірі 10% на користь грального закладу з метою отримання прибутку від проведення азартної гри. Під час обшуків за адресою розташування незаконного грального закладу, місцями проживання підозрюваних виявлено та вилучено стіл для гри в покер, гральні фішки, гральні карти, грошові кошти, мобільні телефони та чорнові записи.

[GALLERY-481]

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів. Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП в Чернігівській області за оперативного супроводу УСР в Чернігівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомляв MYNIZHYN, мешканець Ніжинщини отримав вирок — три роки позбавлення волі за ухилення від призову на військову службу під час мобілізації на особливий період.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: