Завантаження ...
banner

Ніжин втратив Дмитра Могилевця

Ніжин втратив Дмитра Могилевця фото

21 червня 2024 року біля Вовчанська Харківської області загинув випускник Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 2007 року випуску Дмитро Могилевець, 01. 03. 1989 року народження.

Про це на своїй сторінці Facebook повідомила директорка ЗОШ №15 Тетяна Павлюченко.

"У 1996 році він пішов до школи, де здобув повну загальну середню освіту, закінчивши 11 класів. Під час навчання у школі Дмитро був світлим, допитливим, щирим, добрим і чуйним хлопчиком, гарним та надійним другом. Він у житті був відкритою людиною, справжнім чоловіком, готовим завжди прийти на допомогу, великим патріотом Батьківщини! Дмитро загинув у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України! Він є прикладом сили, волі, мужності та незламності! Його високий подвиг завжди житиме в серцях людей!

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати дорогої людини. Добрий і світлий спомин про Дмитра назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, однокласників, учителів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував", — йдеться у повідомленні.


Фото: Дмитро Могилевець. Джерело: Тетяна Палюченко/Facebook

Велика шкільна родина Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 висловлює щирі співчуття рідним і близьким Героя! Низький земний уклін, вічна та світла памʼять Могилевець Дмитру Валентиновичу! Слава Україні! Героям Слава!

Як повідомляв MYNIZHYN, 04 червня у селі Невське на Луганщині під час ворожого танкового обстрілу загинув ніжинець Михайло Федоряко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: