Завантаження ...
banner

У Ніжині побували студенти "Чернігівської політехніки": з якою метою здійснили візит

У Ніжині побували студенти "Чернігівської політехніки": з якою метою здійснили візит фото

26 червня до відділу Музей «Поштова станція» Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського завітали студенти «Чернігівської політехніки», спеціалізація туристичні ресурси та туристична індустрія України, сільський туризм, в’їзний туризм, збереження, охорона та використання в туризмі архітектурної спадщини.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці Ніжинський краєзнавчий музей імені Івана Спаського.

"Студенти мали змогу поглибити та закріпити знання з музеєзнавства та екскурсійного обслуговування під час відвідування екскурсії.

Своїми враженнями поділилася кандидат економічних наук, автор 65 наукових публікацій, керівник проекту щодо збереження та порятунку автентичної дерев’яної архітектури Чернігова, доцент Національного університету «Чернігівська політехніка» Наталія Алєшугіна: «Один із найбільш атмосферних музеїв не лише Ніжина, але і, без перебільшення, України – «Поштова станція». Нас гостинно зустрічали. Це унікальна можливість не лише послухати, як подорожували наші предки, але і буквально доторкнутися до історії»", — йдеться у повідомленні.

Авторка: Ірина РАДЕЙ, наукова співробітниця відділу Музей «Поштова станція» НКМ ім. І. Спаського

Як повідомляв MYNIZHYN, 25 червня в Ніжинському Будинку дітей та юнацтва пролунав дзвінкий сміх малечі, адже відбулось відкриття табору “Tvorchi”. Як це відбувалося — дивіться далі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: