Завантаження ...
banner

Ніжинські поліцейські провели пізнавальний захід з дітьми у підопічному закладі

Ніжинські поліцейські провели пізнавальний захід з дітьми у підопічному закладі фото

28 червня співробітники сектору ювенальної превенції Ніжинського райуправління поліції організували для вихованців Ніжинського дитячого будинку-інтернату пізнавальний захід, до якого залучили працівників різних служб. 

Про це повідомляє Поліція Ніжинського району.

Поліцейські розповіли учням про Конституцію України та нагадали про основоположні права та обов'язки кожної людини та громадянина.

Далі експерт-криміналіст наочно продемонстрував свою криміналістичну валізу, показав як відбираються відбитки пальців та рук, а також розповів про призначення криміналістичного приладдя.

Захоплюючим та емоційним було знайомство вихованців з поліцейським-кінологом і його чотирилапим напарником. Пес Неро продемонстрував свої уміння виконувати команди та шукати різні заборонені речовини.

Наприкінці зустрічі ювенальні поліцейські разом з дітьми намалювали яскравий патріотичний плакат, який завжди буде нагадувати про приємну та пізнавальну зустріч.

Як повідомляв MYNIZHYN, Повідомлено про підозру 31–річному мешканцю Ніжинського району у незаконному збуті психотропної речовини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: