Завантаження ...

Ніжин втратив Воїна — загинув Віталій Гринь

Ніжин втратив Воїна — загинув Віталій Гринь фото

02 липня ніжинці зустріли живим коридором Воїна, котрий повернувся «на щиті». На жаль, 26 червня 2024 року під час виконання військового обов'язку у Покровському районі на Донеччині, загинув Віталій Гринь.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

"Гринь Віталій народився 23 листопада 1973 року в Ніжині. Навчався в Ніжинській ЗОШ №6. Закінчив Ніжинське професійно-технічне училище №11. 27 років пропрацював у Ніжинському дитячому будинку-інтернаті охоронцем.

Віталій був веселим і життєрадісним, справжнім чоловіком і добрим господарем, посадив великий сад та виноградник. Він мав золоті руки, розумівся на всьому: робота електрика, сантехніка, культивування мультиблоком. Завжди допомогав людям у будь-якому ремонті на їх прохання.

11 квітня 2024 року був призваний до лав ЗСУ.

Дружина втратила коханого, без люблячого батька залишилася донька, без турботливого брата – сестра.

Прощання з Віталієм відбудеться в середу, 03 липня, о 10:00 у Соборі Всіх Святих. Вічна слава та шана Герою!", — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв MYNIZHYN, 28 червня у Ніжині провели в останню путь нашого захисника — Дмитра Могилевця, котрий віддав своє життя за свободу і незалежність України, за мирне життя кожного з нас.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: