Завантаження ...
banner

Смертельна ДТП на дві пожежі: трагічні вихідні в Ніжині

Смертельна ДТП на дві пожежі: трагічні вихідні в Ніжині фото

13 липня у результаті ДТП загинули двоє ніжинців, а трьох пасажирів госпіталізували до КНП "Ніжинська центральна міська лікарня". Також за вихідні (13-14 липня) у Ніжині сталося дві пожежі: горіли житловий будинок та сміття на полігоні. Детальніше в матеріалі.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

13 липня близько 23:40 до поліції надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду поблизу Ніжина. 

Поліцейські встановили, що 23-річний водій автомобіля «BMW», перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, рухався по автодорозі «Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин», зі сторонни села Зруб у напрямку міста Ніжин. Водій не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням транспортним засобом та на заокругленні дороги вліво, виїхав за межі проїзної частини дороги у кювет. В подальшому автівка перекинулась та зіткнулась з придорожнім деревом. 

Внаслідок ДТП водій та його 25-річний пасажир від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події. Ще четверо пасажирів автівки отримали травми та були госпіталізовані до лікарні.

Поліція розслідує обставини автопригоди у рамках кримінального провадження за частиною 4 статті 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб).


Фото: З місця події. Джерело: Поліція Ніжинського району


Фото: З місця події. Джерело: Поліція Ніжинського району

Того ж дня у Ніжині по вул. Прилуцька, 172 о 06 год. 26 хв. сталася пожежа сміття на полігоні твердих побутових відходів на площі 0,01 га. Причина — самозаймання. 

14 липня у Ніжин в господарстві по вул. Прилуцька, 74 о 10 год. 24 хв. сталася пожежа житлового будинку (10х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено перекриття на площі 5 кв. м. та майно, пошкоджено перекриття та внутрішнє облицювання стін. Причина пожежі встановлюється.

Як повідомляв MYNIZHYN, 20 червня у Ніжині сталося ДТП: водій авто здійснив наїзд на велосипедистку з пасажиркою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: