Завантаження ...
banner

"У разі потреби будуть внесені зміни": мер Ніжина нагадав про важливість дотримання правил пересування вантажівок містом

"У разі потреби будуть внесені зміни": мер Ніжина нагадав про важливість дотримання правил пересування вантажівок містом фото

16 липня на щотижневій оперативній нараді міський голова Олександр Кодола звернувся до національної поліції, щоб нагадати про важливість суворого дотримання рішення виконавчого комітету від 05 жовтня 2023 року №430 «Про заборону руху вантажних транспортних засобів по вулично-дорожній мережі населених пунктів Ніжинської міської територіальної громади», оскільки аномальна спека має шкідливий вплив не тільки на здоров’я людей та економіку країни, а й на дорожнє покриття.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

У зв’язку із спекою значно підвищується температура асфальту. Це дуже пошкоджує дорожнє покриття і сприяє виділенню шкідливих речовин. Для зниження температури асфальтного покриття у Ніжині буде задіяно поливальну машину.

«У разі потреби будуть внесені зміни до рішення виконавчого комітету або взагалі на період спеки заборонимо рух вантажного транспорту по місту», — наголосив міський голова Олександр Кодола.


Фото: Олександр Кодола. Джерело: Ніжинська міська рада

Нагадуємо, що згідно з рішення виконавчого комітету від 05 жовтня 2023 року №430 «Про заборону руху вантажних транспортних засобів по вулично-дорожній мережі населених пунктів Ніжинської міської територіальної громади», заборонено:

  1. рух по вулично-дорожній мережі Ніжина вантажних транспортних засобів, маса яких перевищує 12 тонн.
  2. рух по вулично-дорожній мережі сіл Переяслівка, Кунашівка, Наумівське, Паливода вантажних транспортних засобів, маса яких перевищує 18 тонн.

Як повідомляв MYNIZHYN, ми поцікавилися у міської влади, чи з'явиться у Ніжині цілодобова аптека. Що нам відповіли — читайте у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: