Завантаження ...
banner

Чотири потопельники за два дні: на Ніжинщині потонув 52-річний чоловік

Чотири потопельники за два дні: на Ніжинщині потонув 52-річний чоловік фото

22-23 липня на Чернігівщині водолази витягли з водойм області тіла чотирьох потопельників, одного з них — на Ніжинщині.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

22 липня у Колісниках Ніжинського району (Вертіївська ТГ) з штучної водойми о 08 год. 41 хв. водолазами Прилуцької рятувальної станції піднято на поверхню тіло чоловіка, 1972 року народження, мешканця Плоского Ніжинського району. Обставини події та причина смерті встановлюються.

Тогож дня рятувальники дістрали тіла ще двох потопельників:

  • У Чернігові з Десни о 10 год. 30 хв.  працівниками Чернігівської обласної рятувально-водолазної служби піднято на поверхню тіло чоловіка, 1993 року народження, мешканця Харківської області. Обставини події та причина смерті встановлюються.
  • У Чернігові Десни о 16 год. 27 хв. Чернігівської обласної рятувально-водолазної служби піднято на поверхню тіло чоловічої статі. Особу загиблого, обставини події та причина смерті встановлюються.

23 липня у Чернігові з Десни о 05 год. 15 хв. фахівцями підрозділу ГУ ДСНС України в області піднято на поверхню тіло чоловіка, 1948 року народження. Місце проживання, обставини події та причина смерті встановлюються.

Як повідомляв MYNIZHYN, 13 липня ввечері до Служби порятунку "101" від працівників Національної поліції надійшло повідомлення про те, що у річці Рать біля села Крехаїв Остерської територіальної громади ймовірно потонув 2-річний хлопчик.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: