Завантаження ...
banner

Наловив сітками риби на понад 30 тисяч гривень: на Чернігівщині затримали браконьєра

Наловив сітками риби на понад 30 тисяч гривень: на Чернігівщині затримали браконьєра фото

25 липня 2024 року Чернігівський рибоохоронний патруль затримав чоловіка на озері, котрий у незаконний спосіб рибалив.

Про це повідомляє Чернігівський рибоохоронний патруль.

На озері поблизу селища Самійлівка Кіптівської громади виявлено чоловіка з селища Підлісне, який ловив рибу за допомогою двох одиниць заборонених знарядь лову – сіток простих. У протизаконний спосіб порушник добув 20 екземплярів риби: краснопірка – дев'ять одиниць, синець звичайний – п'ять одиниць, білизна – чотири одиниці та по одному екземпляру окуня та плоскрки. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 33 303 грн.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Чернігівського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. Водні біоресурси та заборонені знаряддя лову вилучено.

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову, прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Чернігівського рибоохоронного патруля (099) 112-13-44 (цілодобово).

Як повідомляв MYNIZHYN, перед судом на Чернігівщині постануть двоє рибалок, котрі займались незаконним рибним промислом та завдали істотних збитків.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: