Завантаження ...
banner

Небайдужі ніжинці допомагають родині переселенців з Луганщини: подробиці

Небайдужі ніжинці допомагають родині переселенців з Луганщини: подробиці фото

Ніжинські активісти активно допомагають родині з Луганщини встати на ноги. 

Про це розповідає Nizhyn Post  за посиланням на сторінку голови ветеранської організації Ніжина Людмили Величко.

"Сім'я Сергія Пригоди приїхала з Луганщини (Попасна) до Ніжина в 2022 році. Вийняла будинок в Галиці, який планує згодом викупити. Повертатись родині нікуди — там залишилась лише могила дружини пана Сергія, вона померла в 2015 році.

Сім'я працьовита, завели курей, гусей, качок, кіз, засадили 70 соток городу.

Є ще одна гарна новина: донька Настя, який тільки виповнилось 16 років, нещодавно народила в Ніжинському пологовому будинку здорову, гарну дівчинку Аміну.

У новонародженої є батько — йому 18 років, але стосунки молодої пари потрібно узаконити. Тож допомагаємо закоханим стати на весільний рушничок. Майже рік ми підтримуємо цю родину, а вчора відвідали їх у Галиці. Раніше передавали Насті все необхідне для пологів, а тепер привезли все для маленької красуні: візочки, іграшки, ванночку, а також продукти харчування для родини.

Щиро дякуємо за допомогу ніжинцям: Галині Б'янці, Людмилі Герасименко (Іспанія), Товариству Червоного Хреста (Елизаветі та Наталії Саєнкам), колективу Ніжинського пологового будинку, Наталії Козадаєвій, Олені Набок, молодим мамам, які підтримали породіллю.

Щиро радіємо, що наші ніжинці — милосердні, небайдужі, чуйні. Бажаємо Аміночці зростати у вільній, щасливій Україні, а батькам - здоров'я, витримки і великої віри!", — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв MYNIZHYN, ніжинська майстриня Інна Зубок за пропозицією американського волонтера українського походження Леоніда Придатка почала розписувати гільзи від снарядів. Далі вони йдуть на продаж, а кошти — на допомогу ЗСУ. Детальніше про це читайте далі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: