Завантаження ...
banner

Ароматне заняття: у Ніжині малювали кавою

Ароматне заняття: у Ніжині малювали кавою фото

Люди в усьому світі настільки полюбляють каву, що навіть винайшли оригінальну техніку створення картин з допомогою розчинної кави. Сьогодні кавовий живопис стає дедалі популярним і використовується як один із видів арт – терапії.

Повідомляє Ніжинська гімназія 14

Особливим є те, що приваблює у цьому мистецтві – запашний аромат кави. Кава дозволяє висловити свої емоції, почуття на малюнку, а приємний кавовий аромат заспокоює і надихає.

Психологиня розповіла про властивості кави у арттерапії та запропонувала попрацювати з метафоричними картами Sos-visual.

Після медитативного занурення у свій внутрішній світ, учасниці промалювали неймовірний пейзаж моря.

Під час ароматного заняття вчителі розвинули навики малювання, розкрилися емоційно, реалізували свої фантазії на папері та висловили за допомогою малюнка свої почуття. У кожного вийшов свій незвичайний малюнок, а головне – вони отримали море позитивних емоцій і незабутніх вражень.

Як повідомляв MYNIZHYN, з 06 серпня по 15 вересня 2024 року в відділі Художній музей НКМ імені Івана Спаського діє фотовиставка «Попереду перших», присвячена 10-й річниці від дня створення однієї з військової частини Командування Сил підтримки ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: