Завантаження ...
banner

Допоможіть ніжинським бібліотекам отримати нові книги: що для цього потрібно зробити

Допоможіть ніжинським бібліотекам отримати нові книги: що для цього потрібно зробити фото

Kyivbookfest спільно з Український інститут книги організовують великий розіграш книжок для бібліотек! На їхньому фестивалі буде представлена вітрина новинок, на якій ви знайдете понад 600 новинок від українських видавців, які ви можете переглянути за посиланням уже зараз. Ви можете допомогти отримати ніжинській бібліотеці новеньку колекцію. Як це зробити — уважно читайте далі.

Минулого року, завдяки розіграшу вітрини новинок KyivBookFest бібліотечні фонди поповнились більше, ніж на 450 новинок. Продовжуємо традицію і цього року, завдяки чудовим учасникам KyivBookFest, і даруємо бібліотекам ще більше книжок – 600 видань з вітрини новинок! Саме ви оберете, яким бібліотекам ми надішлемо ці книжки по завершенню фестивалю!

Як допомогти улюбленій бібліотеці:

10 бібліотек, чиї читачі будуть найактивнішими і найчастіше згадуватимуть їх у коментарях, а також 10 бібліотек, які ми оберемо рандомним способом, розділять між собою вітрину новинок!

Важливо: учасником розіграшу вважається бібліотека, яка підписана на сторінку нашого фестивалю та поширила допис про розіграш.

Розіграш триває до 9 вересня. Результати оголосимо 13 вересня.

Діліться дописом з друзями, щоб і вони допомогли вашій бібліотеці отримати книги!

Вхід на виставку-продаж книг вільний, на локацію з подіями — за донейт. Зробити внесок та отримати запрошення на #KBF2024 можна вже зараз, за посиланням.


Фото: Афіша конкурсу. Джерело: Kyivbookfest

Як повідомляв MYNIZHYN, нещодавно заступник міністра культури та інформаційної політики з європейської інтеграції Тарас Шевченко на всеукраїнському форумі "Культура під час війни. Людський капітал" у Києві, заявив, що "у зв'язку зі скороченням населення в Україні постає питання, чи потрібно скорочувати кількість закладів культури". Чи потрібні оптимізація та скорочення культурних установ в Україні: коментує Олександр Морозов

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: