Завантаження ...
banner

На Ніжинщині поліцейські затримали торгівця наркотичними засобами

На Ніжинщині поліцейські затримали торгівця наркотичними засобами фото

Поліцейські отримали інформацію про те, що 45-річний житель Бобровиці торгує забороненими наркотичними засобами.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

Після документування чергового факту збуту наркотичних засобів поліцейські затримали наркодилера. При особистому огляді у зловмисника вилучили готові до збуту наркотичні засоби та грошові кошти за вже проданий «товар». В ході проведення санкціонованого обшуку в квартирі правопорушника правоохоронці також виявили та вилучили наркотичні засоби, листи призначеннь на препарати наркотичних засобів, грошові кошти та мобільні телефони.

Вилучене направлено на проведення експертного дослідження. Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Наркозбувальника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Поліція під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Як повідомляв MYNIZHYN, майже опівночі 08 серпня до поліції зателефонував 54-річний місцевий мешканець із проханням прибути на допомогу. Заявник повідомив, що якийсь чоловік кидає в його автомобіль пляшки із палаючою рідиною.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: