Завантаження ...
banner

На Ніжинщині виявили уламки ворожої ракети - що відомо

На Ніжинщині виявили уламки ворожої ракети - що відомо  фото

До поліції надійшло повідомлення про те, що в полі поблизу одного з сіл Ніжинського району виявлено уламки ракети та велику вирву від вибуху. На місце події прибули рятувальники, вибухотехніки обласної поліції та слідчо-оперативна група поліції. 

Повідомляє НПУ

Під час обстеження території поліцейські вибухотехніки вилучили уламки ракети «Іскандер», яку росіяни застосовували під час завдання ударів по Україні. Внаслідок потужного вибуху ракети в полі утворилася вирва завглибшки 5 метрів, а уламки розлетілися навсібіч. Частину вилучених уламків направили на проведення експертиз.

Поліція нагадує громадянам про необхідність бути надзвичайно обережними при виявленні будь-яких боєприпасів. В жодному разі не проводьте будь-які маніпуляції з ними, оскільки вони можуть бути вибухонебезпечними та токсичними.

У випадку виявлення снарядів, мін, гранат, ракет чи їх елементів, а також будь-яких інших вибухонебезпечних предметів, прохання повідомляти поліцію за телефоном 102, військових, ДСНС або органи місцевої влади.

Не нехтуйте власною безпекою!

Раніше ми писали: Росіяни обстріляли прикордоння Чернігівщини: ворог влучив у будівлю цивільної інфраструктури

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: