Завантаження ...
banner

25-річний житель Ніжинщини — срібний призер Чемпіонату світу

25-річний житель Ніжинщини — срібний призер Чемпіонату світу фото

25-річний спортсмен з села Миколаївка Борзнянської громади Назарій Остапчук став другим на чемпіонаті світу з пара-армрестлінгу серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору. У змаганнях, які відбуваються у Кишиневі, беруть участь 1300 спортсменів з 61 країн світу. 

На чемпіонаті світу Назарій Остапчук у складі збірної України представляє Чернігівський регіональний центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». Як повідомили в Департаменті сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, спортсмен завоював «срібло» у ваговій категорії 70 кг, змагаючись на ліву руку.

Представник Борзнянської міської ради Андрій Донченко уточнив, що у фіналі Назарій поступився партнеру по команді Дмитру Савчуку. У боротьбі на праву руку Назарій Остапчук став четвертим.

Як повідомляв MYNIZHYN, після невеликого відпочинку та посилених тренувань ніжинські спортсмени нарешті відкрили спортивний сезон на Чемпіонаті України з боротьби самбо серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат старшого віку, а також кадетів. Змагання відбувалися з 13 по 18 серпня 2024 року в Чернівцях.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: