Завантаження ...
banner

У Ніжині вандали пошкодили зупинку та декілька дорожніх знаків

У Ніжині вандали пошкодили зупинку та декілька дорожніх знаків фото

26 серпня близько 23:00 по вулиці Об’їжджа невідомі особи пошкодили зупинку та зламали дорожні знаки. Інформації щодо даного інциденту до поліції не надходило.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

"Усі ми знаємо, що вчора була одна з наймасовіших ракетних атак на Україну, наслідками якої стали не тільки жахливі руйнування, але й людські жертви, постраждали діти. Уся наша громада щодня збирає кошти для допомоги ЗСУ, ми разом купуємо автівки, дрони, РЕБи.
І саме в цей час, коли всі і кожен працює на Перемогу, знаходяться ті, хто без докорів сумління нищить наше з вами майно.

Вчора була варварськи зруйнована зупинка по вул. Об’їжджа. Розбите скло. Вивернуті дорожні знаки. Це трапилося близько 23 години, коли в місті ще було людно. До поліції не надійшло жодного дзвінка! Жодного!

Давайте будемо свідомими! Якщо ви бачите будь-яке порушення, акти вандалізму, будь ласка, повідомляйте правоохоронні органи! Лише разом ми зробимо нашу громаду кращою!

Якщо ви вчора стали свідком події біля зупинки по вул. Об’їжджа, телефонуйте до правоохоронних органів! Будь-яка інформація важлива!


Фото: Наслідки вандалізму. Джерело: Ніжинська міська рада


Фото: Наслідки вандалізму. Джерело: Ніжинська міська рада


Фото: Наслідки вандалізму. Джерело: Ніжинська міська рада

Як повідомляв MYNIZHYN, 1 липня у Ніжині зафіксували черговий випадок вандалізму. Цього разу недобросовісні громадяни доклали зусиль, аби зіпсувати два ялівці у новоствореному сквері в центрі міста. Правоохоронці розшукують свідків.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: