Завантаження ...
banner

На Чернігівщині невідомі вирубали лісу на 290 тисяч гривень: подробиці

На Чернігівщині невідомі вирубали лісу на 290 тисяч гривень: подробиці фото

Через застосунок «ЕкоЗагроза» до Державної екологічної інспекції у Чернігівській області надійшло звернення стосовно незаконної вирубки дерев різних порід, вздовж автомобільної дороги Малинівка – Стаси Чернігівського району Чернігівської області.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Чернігівській області

Фахівцями відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу оперативно здійснено виїзд на вказану у зверненні територію та підтверджено факт незаконної вирубки дерев, переважно береза повисла, проведено заміридіаметрів пнів та складено перелікову відомість.

Екоінспекцією у Чернігівській області здійснено розрахунок розміру шкоди, заподіяної внаслідок незаконної рубки на суму понад 290 тисяч гривень.

Матеріали направлені до Чернігівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, порушено кримінальну справу. Наразі ведеться розслідування по встановленню осіб причетних до вирубки дерев з метою притягнення їх до відповідальності та відшкодування заподіяної шкоди.

Як повідомляв MYNIZHYN, директору одного з фермерських господарств на Чернігівщині, котрий займався незаконною вирубкою дерев на землях комунальної власності, повідомили про підозру. Детальніше у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: