Завантаження ...
banner

Зачепився за гілку й вижив: на Чернігівщині 5-річний хлопчик випав з вікна

Зачепився за гілку й вижив: на Чернігівщині 5-річний хлопчик випав з вікна фото

Поліцейські Чернігівщини розслідують обставини, за яких хлопчик 2019 року народження випав з вікна другого поверху, після чого дитину госпіталізували до дитячої лікарні.

Про це повідомляє ГУНП в Чернігівській області.

Інцидент трапився 27 серпня о 20:00 у багатоповерховому будинку в Чернігові. За викликом на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції Чернігівського райуправління поліції та поліцейські ювенальної превенції.

Попередньо правоохоронці встановили, що того вечора дитина сама гралася в кімнаті. Потім хлопчик самостійно заліз на стіл, що стояв біля вікна, відчинив вікно, на якому встановлена москітна сітка, сперся на сітку і випав з другого поверху на клумбу.

На щастя, дитина зачепилася за гілку дерева, що помʼякшило падіння на землю. Хлопчик госпіталізований з тілесними ушкодженнями до дитячої лікарні.

Стан хлопчика

У хлопчика лікарі діагностували струс головного мозку, забій грудної клітки та черевної порожнини. Наразі він перебуває в ортопедо-травматологічному відділенні. Його стан медики оцінюють як стабільний. Про це Суспільному розповіла гендиректорка Чернігівської обласної дитячої лікарні Тетяна Лебедєва.

"Падіння дитини пом'якшили гілки дерев. Він був госпіталізований до реанімаційного відділення, бо була підозра на політравму з забоями. Обстежений: зроблена комп'ютерна томографія, рентген. На сьогоднішній день стан дитини стабільний, він переведений в інше відділення. На щастя, не пошкоджена кістково-суглобова система".

Наразі триває з’ясування обставин події. За даним фактом слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Як повідомляв MYNIZHYN, 21 липня близько 10-ї години ранку в Чернігові 4-річний хлопчик випав з п'ятого поверху.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: