Завантаження ...
banner
banner

Графік аварійного відключення світла

У разі аварійного відключення електропостачання знеструмленими у Ніжині буде мікрорайон заводу «Прогрес», 3-й мікрорайон, мікрорайон по вул. Прилуцькій, вул. Корчагіна (частково), вул. Шевченко від заводу «Сільмаш»...

Вчора о  08:52 год. через низьку ефективність введених графіків обмеження потужності, ДП НЕК «Укренерго» надало команду на застосування графіків аварійних відключень в Чернігівській області в обсязі 66 МВт.

За даними,  ДП «НЕК «Укренерго» в Об‘єднаній енергосистемі України  існує дисбаланс між виробництвом і споживанням електроенергії, який утворився внаслідок аварійних ремонтів 27 потужних енергогенеруючих одиниць на електростанціях генеруючих компаній, а також через недостатність гідроресурсів на ГЕС.
 
На сьогодні гарантування державної безпеки України можливе лише за умови підтримки її енергетичної системи у надійному технічному стані. В умовах значного енергодефіциту для збереження цілісності енергосистеми НЕК «Укренерго» примусово обмежує споживання електроенергії по всій Україні  для недопущення екологічної, техногенної аварії в масштабах країни та Європи.
 
ПАТ «Чернігівобленерго» звертається до жителів Чернігівщини з розумінням поставитися до вимушених відключень, як крайнього заходу по недопущенню надзвичайних ситуацій в ОЕС, та просить споживачів, які не підпадають під дію графіків аварійних відключень раціонально використовувати електроенергію та цінувати кожну кіловат годину. 
 
Аварійні відключення електроенергії – це вже не питання особистого комфорту, а питання національної енергобезпеки країни вцілому наголошує Чернігівобленерго.

Найбільш ймовірний період відключень з 08:00 до 10:00 годин, з 12:00 до 14:00 годин, з 16:00 до 18:00 годин та з 20:00 до 22:00 годин.

У разі аварійного відключення електропостачання знеструмленими у Ніжині буде мікрорайон заводу «Прогрес», 3-й мікрорайон, мікрорайон по вул. Прилуцькій, вул. Корчагіна (частково),  вул. Шевченко від заводу «Сільмаш» до пам’ятника афганцям, вул. Об’їжджа (частково), вул. Незалежності (частково), мікрорайон по вул. Космонавтів, вул. Комунарів (частково), вул. Карбишева, вул. Солов’їна, вул. М.Чурай.

chernigivoblenergo.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: