Завантаження ...
banner

"Ми зможемо все!": у Ніжині на благодійному концерті збирали кошти для ЗСУ

"Ми зможемо все!": у Ніжині на благодійному концерті збирали кошти для ЗСУ фото

07 вересня у Ніжині на "зеленій сцені" відбувся благодійний концерт під назвою "Ми зможемо все!". Його метою був збір коштів для ніжинського підрозділу "Бабушкі", повідомляє Nizhyn Post.

Подія відбулася в парку на свіжому повітрі, де для дітей організували справжнє свято з мильними бульбашками та аніматорами. Яскравий сонячний день тільки додав веселощів і створив ідеальні умови для забав. Поруч можна було придбати мʼяку іграшку, прикраси, мило за донат.

Вечір розпочався з виступу талановитих танцюристів, які запалили глядачів. Після танців на сцену вийшли вокалісти. Їхні виступи включали як популярні сучасні пісні, так і перевірені часом хіти. Деякі номери були виконані під акомпанемент з музичними інструментами, що надавало події особливої атмосфери.

Кульмінацією заходу став фінальний виступ Аматорського театру «Городъ N» , де артисти об’єднали вокал і танці в одному номері. Вогняне шоу відбулося у вечірній час на відкритому майданчику, де панувала таємнича атмосфера. Гості зібралися навколо сцени, з нетерпінням чекаючи на початок вистави. В цей час на вулиці стало темно, що ще більше підкреслювало чарівність вогню, який мав ось-ось запалити темряву.

Організаторами заходу стали члени сімей воїнів та просто небайдужі ніжинці. Співорганізатор концерту — ГО "Полігранос".

Учасникам концерту вдалося зібрати 14 тисяч 450 гривень, які будуть передані захисникам.

Автор: Наталія Камишна, Nizhyn Post

Як повідомляв MYNIZHYN, 23 серпня до Ніжина завітали відомі українські актори Михайло Кукуюк, Роман Мацюта та Михайло Жонін. Зустріч була організована настоятелем Покровської церкви Отцем Михайлом. У ресторані “Веранда” вони дали благодійний концерт, де збирали кошти для ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: